Productes i serveis

L'empresa Materials Farreny conté un ventall molt ampli de serveis relacionats amb la construcció, els quals ofereixen preus molt competitius, amb ofertes puntuals i una botiga outlet de ceràmica. A banda, l'empresa ofereix un servei de transport per garantir-li rapidesa i eficiència en el transport de la seva comanda. Els serveis més destacables són els següents:
serveis-1

MATERIALS PER A LA CONSTRUCCIÓ

El magatzem de Materials Farreny SL disposa de tots els materials necessaris per a la construcció, tant d'obra nova com per a la rehabilitació de vivendes i edificis. A més, comercialitza tot tipus d'eines per a la construcció.
[+info]
serveis-2

FERRETERIA

Al magatzem de Materials Farreny, hi trobarà totes les eines de bricolatge que necessita, tant manuals com elèctriques.
[+info]
serveis-3

JARDINERIA

El magatzem de Materials Farreny li ofereix diferents elements ornamentals per al seu jardí: des de pedra natural, testos d'argila, etc. fins a gespa artificial.
[+info]
serveis-4

BANYS I ACCESSORIS

A Materials Farreny estem especialitzats en sanitaris, mampares, aixetes i tot tipus d'accessoris per al bany de casa seva. Si vol el seu bany modern i contemporani el podem ajudar, i si el vol clàssic, també. Qualsevol estil és la nostra especialitat.
[+info]
serveis-5

PAVIMENTS I REVESTIMENTS

Al magatzem de Materials Farreny, hi trobarà una gran varietat de paviments i revestiments ceràmics, a un preu assequible i competitiu.
[+info]
serveis-6

TRANSPORT

L'empresa ofereix un servei de transport per garantir-li rapidesa i eficiència en el transport de la seva comanda. Materials Farreny té camions amb grues d'elevació per poder repartir el material.
[+info]
serveis-7

BOTIGA OUTLET

Un dels serveis a destacar del magatzem Materials Farreny és la gran varietat de productes, a preus molt assequibles i competitius. Si vol saber les nostres ofertes, pot consultar la nostra web.
[+info]